RIJSCHOOL HAARLEM

Verbeter je vaardigheden met de beste rijschool in Haarlem: Maak kennis met jouw deskundige rijschool, Rijcoach!

Inhoudsopgave

“Op zoek naar de beste en leukste rijschool in Haarlem en omgeving?”

rijschool haarlemSlimmer en sneller je rijbewijs halen in  de omgeving van Haarlem? Zoek dan niet verder, want bij Rijschool Haarlem Rijcoach.com ben je aan het juiste adres! Wij bieden je een prima slagingspercentage door middel van onze professionele en zeer ervaren instructeurs. Al onze leerlingen geven wij de juiste professionele en persoonlijke aandacht, waarin zij zich het meest comfortabel vinden.

Onze rijschool in de regio Haarlem biedt onze leerlingen verschillende Lespakketten aan met scherpe tarieven en wij helpen je graag je rijbewijs te halen. En ja natuurlijk halen we je op en brengen we je weer thuis.

Het volgen van rijlessen in Haarlem doe je samen met de beste rijschool van Haarlem. Onze professionele rijschool in Haarlem en uiteraard onze rijinstructeurs staan klaar om jou direct te laten beginnen met rijlessen. Snel en veilig je rijbewijs samen met de Rijcoach.
Vraag om meer informatie of plan direct een proefles. Deze is bij afname van een lespakket zelfs helemaal gratis! Bel: 06-20 52 70 70 of mail naar: info@rijcoach.com.

Rijles Haarlem

Wanneer je voor ons Talent of Standaard Pakket kiest, krijg je altijd een gratis proefles ter waarde van een lesuur cadeau. Wil je een rijles in Haarlem of wil je meer rijlessen in Haarlem dan kan dat ook bij onze rijschool.

Ga je niet door dan rekenen wij € 36 voor de proefles als bijdrage in de door ons gemaakte kosten. Zo kan je zelf ondervinden of onze lesmethodes geschikt zijn voor jou. Zo zie je maar een rijles in Haarlem hoeft niet duur te zijn.

Het Standaard Pakket bevat 30 rijlesuren en biedt jou tal van voordelen. Dit pakket is dan ook het meest voordelige en is volgens onze leerlingen het beste pakket om te slagen voor je rijexamen.

Het Les Pakket bestaat uit 1500 minuten rijles, de theoriecursus, een CBR Tussentijdse Toets en een CBR Praktijk Examen. Bovendien krijg je de PlanGo Leerlingapp waarin alle voor jou belangrijke informatie komt te staan zoals je tegoed, je theorie cursus, je leskaart en je afspraken overzicht.

Met de app kan je ook zelf je rijlessen reserveren in de agenda van je instructeur.

Denk je dat je met minder uren les nodig hebt, bijvoorbeeld als je switcht van rijschool, dan kan je kiezen voor het Talent Pakket. Dit Pakket bied je 1.000 minuten rijles en bestaat verder uit de onderdelen die hierboven omschreven staan voor het Standaard Pakket.   

Als je toch niet voldoende minuten rijles hebt gehad op weg naar je Praktijkexamen kan je je tegoed aanvullen met de 500 minuten kaart in de leerlingapp.

Rijbewijs Haarlem

Rijbewijs halen in Haarlem doe je samen met de Rijcoach.com

Als je op zoek bent naar een goede rijschool in de regio Haarlem en je wilt je rijbewijs behalen is dat natuurlijk mogelijk?

Onze vriendelijke medewerkers staan al klaar om jou je rijopleiding te geven, een aantal opfris autorijlessen te geven of je voor te breiden op je praktijkexamen.

Vind je niet alleen het leren autorijden bij een professionele rijschool in Haarlem belangrijk, maar ook rijlessen krijgen voor een scherp tarief?

Ook daarbij heten wij je welkom bij Rijcoach.

Wij verzekeren jou een behulpzame, ervaren en goede instructeur in combinatie met de ideale voertuigen om in te leren rijden.

Wij geloven namelijk dat in principe iedereen een geboren chauffeur (tenzij je gezondheid het besturen van een motorvoertuig niet toestaat) is en vanaf de eerste keer kan slagen.

Op zoek naar een professionele spoedcursus die door een erkende rijschool in de regio Haarlem en omstreken door vriendelijke en geduldige instructeurs gegeven wordt?

Onze professionele autorijlessen kunnen door onze autorijschool in Haarlem ook in Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal, Bennebroek, Vogelenzang, Overveen of Hoofddorp gereden worden.

Kijk gerust eens naar de foto’s op onze website of Instagrampagina. Zo krijg je een mooi beeld over onze rijlessen en zie je alle blije gezichten van de 400 leerlingen die jou al voorgingen.

Heb je nog vrienden of kennissen die ook rijlessen overwegen? Nodig ze uit en verdien er geld mee. Je verdient namelijk € 30 voor elke nieuwe cursist die je aanbrengt. Klinkt al muziek in de oren, nietwaar?

Zit je na het lezen van dit artikel nog met vragen? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Tot gauw!

RIJLES WAARDERING

Oud leerlingen waarderen ons met een uitstekend cijfer. Lees meer op Rijschoolscore.

RIJLES GEBIED

Rijles in Heemstede, Haarlem, Bloemendaal en omliggende dorpen en Amsterdam

RIJ-OPLEIDING

Instructie en coaching op hoog niveau en aangepast aan jouw leerstijl.

RIJLES AANTAL

Bijna altijd een gokje maar ga uit van een gemiddelde van 36.

Rijschool Haarlem Schalkwijk

Indien je in de buurt van Haarlem woont, bijvoorbeeld in Schalkwijk is er een grote kans dat je onze leswagens al hebt zien rondrijden. Wil je je rijlessen in de omgeving van Schalkwijk rijden dan is dit uiteraard mogelijk, ook kunnen we vanuit daar richting Haarlem en weer terug. Bij onze rijschool kun je kiezen waar je voorkeur naar uitgaat. Al onze rijinstructeurs kennen de omgeving en helpen jouw graag op weg om je snel en veilig je rijbewijs te laten halen.

Iedereen is bij dan ook bij ons welkom om te leren autorijden. Wij werken met een aantal ervaren rijinstructeurs die oog hebben voor een goede persoonlijke begeleiding afgestemd op iedere leerling.

rijschool haarlem

Tenslotte is iedereen verschillend en heeft ieder persoon een bepaalde begeleiding nodig, mede daardoor voelen al onze leerlingen zich zeer op hun gemak en gaat het autorijden daardoor ook een stuk gemakkelijker en gemoedelijker. 

Slaag jij in 1 x, dat is ons doel, dan zorg jij er ook voor dat onze rijschool een hoog slagingspercentage kan scoren. Onze ervaren en geduldige instructeurs bieden je de op jouw toegeschreven lesmethode om je autorijbewijs te halen.

Een theorie-examen voor rijbewijs A, B en AM kost volgend jaar € 41,00 (in 2022 €37,00);
een praktijkexamen voor de auto € 125,75 (in 2022 €122,50) en een
Gezondheidsverklaring voor de medische beoordeling is vastgesteld op €41,00 (in 2022 €41,50).

Het CBR praktijkexamen kosten 2023 neemt de klant hierbij als uitgangspunt.

De tarieven van het CBR zijn ook in 2023 kostendekkend en zonder winstoogmerk.

Bron: cbr.nl

Wat kost 20 uur rijles?

Bij Rijcoach.com werken wij met rijlespakketten. Wil je geen rijles Pakket dan kan je uiteraard ook losse lessen bestellen.

Een losse les kost € 51,- onze online-theoriecursus € 39,- en Theorie in 1 dag cursus (bij een van onze partners) kost € 99,-

Wil je 6 losse lessen bij ons afnemen om bijvoorbeeld je rijvaardigheid op peil te houden dan betaal je dus 6 x €51,- = €306,-

Aan de hand van onze scherpe prijzen kun je bekijken hoeveel een enkele les kost. Kortom, veel keuze en dat is iets wat we allemaal zoeken als het gaat over een afname van een lespakket of lesadvies krijgen.

Wil je zo snel mogelijk beginnen met snel je rijbewijs halen? Neem dan zeker een kijkje tussen onze voordelige pakketten of onze losse lessen. Via onze website heb je in no-time een afspraak geboekt met één van onze instructeurs.

Wat kost een rijles per keer?

Bij ons betaal je voor een losse les slechts € 51 euro per keer. In zo’n les krijg je steeds een ervaren rijinstructeur die jou op een prettige manier klaarstoomt om jouw rijbewijs B te behalen.

Het gemiddelde aantal rijlesuren voordat je opgaat voor je CBR-Praktijkexamen ligt tegenwoordig ruim boven de 40. Met ons Standaard Pakket met 30 lesuren proberen we je binnen het Les Pakket zover te krijgen dat je examen kan rijden.

Mocht dat niet lukken dat kan je eenvoudig een extra 500 minutenkaart aanschaffen. Hou je dan tegoed over dan krijg je dat weer retour gestort.

Je kan ook eerst opteren voor een proefles. Zo’n proefles kost je 36 euro en is gratis als je een Les Pakket afneemt bij onze rijschool. Tijdens een proefles kan je zelf ondervinden dat je bij rijcoach.com op de juiste plaats bent voor rijlessen in regio Haarlem.

Onze leerlingen zijn laaiend enthousiast over onze manier van aanpak. Onze vakbekwame en professionele medewerkers geven jou de beste rij-tips en zorgen ervoor dat jij kan slagen op je CBR-Praktijkexamen en je rijbewijs zonder problemen kan behalen!

De tevredenheidscijfers op klantenvertellen.nl en onze reviews op Google spreken boekdelen. Onze leerlingen geven ons een gemiddelde score van maar liefst 9,8/10. Kies dus voor Rijcoach.com als je persoonlijke coaching wilt (aangepast aan jouw leerstijl) en dat allemaal voor scherpe tarieven.

Meld je aan bij onze Rijschool Haarlem

Herexamen pakket bij rijschool Rijcoach.com

Helaas gezakt op je rijexamen? Kan gebeuren, maar geen enkele reden tot paniek. Bij onze rijschool staan onze instructeurs namelijk altijd klaar om je te helpen de volgende keer wel te slagen.

Zo kun je ook kiezen voor ons Herexamen Pakket. Dit pakket omvat 6 lessen inclusief een CBR-herexamen. De kosten zijn € 545. Zo geven wij jouw meer zekerheid om bij een volgende poging wel te slagen.

De leerlingenapp van de Rijcoach

Als leerling krijg je bij ons bij een aantal pakketten een leerlingenapp ter beschikking. In deze vlot bestuurbare app kan je jouw voortgang bij onze rijschool bekijken. Je vindt in de app je betalingen, leskaart, tegoed en een theoriecursus.

Zo kan je zelf steeds een overzicht bewaren over je voortgang. Je kan bovendien je geheugen wat opfrissen voor een volgende rijles aan de hand van de theorie cursus in onze app.

Zo ben je optimaal verzekerd van de grootste slaagkans. Deze app werkt zowel op ios als op android.