juni 14, 2017

Rijschool Haarlem

Op zoek naar een autorijschool in Haarlem?

Zoek jij naar een autorijschool in Haarlem? Maak dan kennis met rijschool De Rijcoach. Bij onze autorijschool kun jij op een leuke, leerzame en snelle manier jouw rijbewijs halen. Meld je snel aan voor een eerste rijles. Daarnaast biedt autorijschool De Rijcoach jou de juiste ondersteuning voor je theorie examen. Bel naar 06-22527070 vanuit Haarlem voor een afspraak.

De opzet van onze rijles in Haarlem

De rijles bij rijschool De Rijcoach is opgedeeld in 4 fases. Zo begint de autorijles met de motivatiefase waarin de leerstof wordt uitgelegd. In de fase daarna, de demonstratiefase, voert de rijinstructeur de besproken handeling uit. In fase 3 van de autorijles, de mentorfase, moet je de handeling zelf uitvoeren. Eerst gezamenlijk met de instructeur. Daarna op aanwijzing. De instructeur geeft je steeds minder aanwijzingen, totdat je de handeling zonder aanwijzingen kunt uitvoeren. Dan ben je klaar voor de laatste fase van de rijles, de correctorfase. Hierbij rijd je compleet zelfstandig.

Leren voor het theorie examen bij rijschool De Rijcoach

Pas als je zowel je theorie examen als je praktijk examen hebt gehaald, krijg je je autorijbewijs. Je mag pas op voor praktijk als je eerst je theorie examen hebt gehaald. Deze theorie kan eenvoudig en snel geleerd worden met iTheorie. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen individueel te leren. Als je juist wat extra begeleiding behoeft, is het slim je in te schrijven voor een theoriecursus in omgeving Haarlem. Op deze manier ga je goed voorbereid je theorie examen in.

Rijschool Haarlem

Iedereen kan via onze autorijles een autorijbewijs halen

De lessen bij onze rijschool verlopen altijd met dezelfde instructeur en hetzelfde voertuig. Daarnaast biedt onze autorijschool ook rijles aan leerlingen die wellicht wat extra begeleiding, tijd of aandacht behoeven. Leerlingen met autisme, AD(H)D, dyslexie, faalangst en rijangst bijvoorbeeld. Wij volgen 4 duidelijke stappen zodat ook jij het rijbewijs kan halen. Eerst informeren we jou over de basis voertuigbeheersing. Vervolgens leer je bij onze rijschool de bijzondere verrichtingen in Haarlem. Daarna komen de ingewikkelde verkeerssituaties aan bod. Tot slot leren we jou vlot, veilig en zelfstandig rijden. Dan ben je klaar voor het halen van je rijbewijs!

Interesse in onze rijles in Haarlem?

Je begrijpt, jij hebt jouw rijschool in Haarlem gevonden. Plan nu een eerste rijles bij rijschool De Rijcoach in. Mail naar info@rijcoach.com of neem telefonisch contact met onze autorijschool op via 06-22527070. Dan heb jij straks in no time je rijbewijs in the pocket. Wij heten je van harte welkom voor een autorijles in Haarlem!