Team

"autorijden is voorbereiden”

Rob Nijdam

Rijcoach

Desevio Payne

Rijcoach

Sander Sarti

Rijcoach

Sonja Sikkes

Back-office

Dries Sarti

Rijcoach

Lotte Kuipers

Marketing & Communicatie

VOEL JE THUIS BIJ DE RIJCOACH
Hierbij nodigen wij jou uit om de meest recente recensies te lezen op RIJSCHOOLSCORE, op GOOGLE review en op onze homepage helemaal onderaan WAT OUD-LEERLINGEN ZEGGEN”. Zeker weten dat ook jij je thuis voelt bij ons.

ONZE AANPAK
Tijdens je rijopleiding bouwen we meerdere toetsmomenten in.
Zo krijg je te maken met verschillende instructeurs naast je. Voordeel is dat je je meer op je gemak voelt met die onbekende examinator naast je op je examen.

RIJLES GEBIED
Wij geven rijles in Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Overveen, Vogelenzang, Zandvoort, en geven ook les in Amsterdam.

SPECIALISATIE
Onze rijschool is ook een erkende rijschool met oog voor autisme en AD(H)D, faalangst en rijangst. In het kort; iedereen kan bij ons zijn autorijbewijs halen al duurt het soms wat langer.

COACHEN NAAR VEILIG RIJDEN
Wij leren je rijdend zelfvertrouwen op te bouwen door ruimte te geven in het maken van fouten. Van fouten leer je door zelf te analyseren wat er niet goed ging en hoe het beter kan. Vervolgens coachen we je naar je praktijkexamen. Onze rijschool in Heemstede biedt ook rijlessen in de regio  Haarlem en Zuid Kennemerland.

DIGITAAL INSCHRIJFFORMULIER en DE KLEINE LETTERTJES
Hier kan je het digitale inschrijfformulier invullen en de algemene voorwaarden doorlezen. Onderaan deze pagina vind je de privacy verklaring en de CBR examenvoorwaarden. Lees maar door, is allemaal niet zo spannend maar wel goed om te weten.

Algemene voorwaarden

Een cursist van de Rijcoach.com en/of diens ouders/verzorgers wordt/worden geacht kennis te hebben genomen van de Algemene Voorwaarden Rijcoach.

Privacy verklaring

RIJCOACH.COM is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in onze Privacyverklaring.

CBR examenvoorwaarden

De aanvrager van een examen wordt geacht voorafgaand aan de aanvraag kennis te hebben genomen van de examenvoorwaarden van het CBR.