juni 14, 2017

Rijschool Bloemendaal

Behoefte aan rijles in Bloemendaal?

Ben jij klaar voor het volgen van rijles bij een leuke autorijschool in Bloemendaal? Maak dan eens kennis met de rijinstructeur van rijschool De Rijcoach. Onze autorijschool staat bekend om haar leuke, snelle en leerzame aanpak. Naast praktijklessen helpt Autorijschool De Rijcoach jou graag aan de juiste voorbereiding op het theorie examen. Jij hebt hierdoor straks in no time zowel je rijbewijs als je theorie examen binnen! Benader ons vanuit Bloemendaal via telefoonnummer 06-22527070.

Een rijles van 4 fases in Bloemendaal

Elke rijles van rijschool De Rijcoach bestaat uit 4 fases. Zo start de autorijles met de motivatiefase. Hierin wordt de leerstof behandeld. In de demonstratiefase daarna voert de instructeur de besproken handeling uit. Deze handeling moet je vervolgens in fase 3 van de rijles, de mentorfase, zelf uit kunnen voeren. Uiteraard geeft de instructeur jou hiervoor aanvankelijk nog aanwijzingen. Hij zal je steeds minder aanwijzingen geven, totdat je de handeling volledig zelf kunt uitvoeren. Lukt dat? Dan mag je in de laatste fase van de rijles, de correctorfase, helemaal zelfstandig autorijden!

Bereid je goed voor op het theorie examen

Als je je autorijbewijs wilt halen, moet je eerst slagen voor je theorie examen. Pas dan mag je op voor het praktijkexamen. Rijschool De Rijcoach zorgt er graag voor dat jij je zo goed mogelijk kunt voorbereiden op het theorie examen. Zo bieden we de leeromgeving iTheorie aan. Maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen de stof op je eigen houtje te leren. Als je wat meer begeleiding behoeft, informeren we je graag over de mogelijkheden van het volgen van een theoriecursus nabij Bloemendaal.

Rijschool Bloemendaal

Wij helpen iedereen van een autorijles naar een autorijbewijs

Bij onze autorijschool kunnen ook leerlingen met bijvoorbeeld autisme, AD(H)D, dyslexie, faalangst en rijangst prima rijles volgen. Zo verlopen onze rijlessen altijd met dezelfde instructeur en hetzelfde voertuig. Precies op jouw tempo helpen wij jou in 4 duidelijke stappen naar het rijbewijs. Eerst leer je de basis voertuigbeheersing, zoals gas geven, remmen en schakelen. Dan oefenen we de bijzondere verrichtingen. Heb jij deze onder de knie? Dan nemen we je mee naar de ingewikkelde verkeerssituaties in Bloemendaal en omgeving. Uiteindelijk moet jij vlot, veilig en zelfstandig kunnen rijden. Maak een afspraak met onze rijschool als jij ook stapsgewijs autorijden wilt leren!

Klaar voor rijles in Bloemendaal?

Ben jij benieuwd naar de aanpak van onze rijschool in Bloemendaal? Benader rijschool De Rijcoach via info@rijcoach.com of 06-22527070. Wij helpen jou graag van die allereerste rijles naar dat felbegeerde rijbewijs. De instructeur van onze autorijschool staat klaar om jou in Bloemendaal jouw eerste autorijles te geven!