juni 14, 2017

Rijschool Bennebroek

In Bennebroek op zoek naar een autorijschool?

Ben jij op zoek naar een prettige autorijschool in Bennebroek? Maak dan een eerste afspraak bij rijschool De Rijcoach. Wij zorgen ervoor dat jij op een leuke, leerzame en snelle manier jouw rijbewijs kunt halen. Bij elke rijles sta jij centraal. Ook bieden wij je iTheorie aan om te leren voor je theorie examen. Maak een afspraak met autorijschool De Rijcoach vanuit Bennebroek via 06-22527070.

Zo ziet onze rijles eruit in Bennebroek

Bij rijschool De Rijcoach les je altijd met dezelfde instructeur en hetzelfde voertuig. Onze lesmethode is opgedeeld in 4 fases. De eerste autorijles begint met de motivatiefase. Hierin leggen we de leerstof uit. In fase twee van de rijles, de demonstratiefase, voert de rijinstructeur de besproken handeling uit. In de derde fase tijdens de rijles, de mentorfase, mag je zelf daadwerkelijk autorijden. Deze fase bestaat dan ook weer uit 4 onderdelen:

  1. Doe met mij mee
  2. Doen op aanwijzing
  3. Doen op minder aanwijzing
  4. Doen zonder aanwijzingen

Daarna ben je toe aan de laatste fase van de autorijles, de correctorfase. Hierbij rijd je volledig zelfstandig.

Rijschool Bennebroek

Het halen van het theorie examen bij rijschool De Rijcoach

Om je autorijbewijs te kunnen halen, moet je zowel een praktijk als een theorie examen met goed resultaat afleggen. Je moet eerst je theorie examen halen, wil je op mogen voor het praktijkexamen. Wij ondersteunen jou graag in het leren van de theorie. Zo kun je via rijschool De Rijcoach de theorie oefenen met iTheorie. Leer jij snel? Kies dan voor de individuele weg. Heb je juist wat extra begeleiding nodig? Schrijf je dan in voor een cursus in omgeving Bennebroek.

Iedereen kan via onze autorijles een autorijbewijs halen

Wat onze autorijschool onderscheidt van andere rijscholen, is dat wij gespecialiseerd zijn in het aanbieden van rijles aan leerlingen die wellicht wat extra begeleiding, tijd of aandacht behoeven. Denk aan leerlingen met autisme, AD(H)D, dyslexie, faalangst en rijangst. Wij zetten alles op alles zodat iedereen via ons het rijbewijs kan halen. Dit lukt als je, volgens het CBR, vlot, veilig en zelfstandig aan het drukke en snelle verkeer kunt deelnemen. Dit leren we jou in 4 stappen. Eerst komt de basis voertuigbeheersing aan bod. Vervolgens leer je de bijzondere verrichtingen in Bennebroek. Daarna leer je rijden in steeds meer ingewikkelde verkeerssituaties. Tenslotte richten we ons op jouw examen. Op deze manier kun je vol vertrouwen je autorijbewijs halen.

Behoefte aan rijles in Bennebroek?

Inderdaad, jij hebt jouw rijschool in Bennebroek gevonden. Maak een afspraak voor een eerste rijles bij rijschool De Rijcoach. Stuur een mailtje naar info@rijcoach.com of neem telefonisch contact met ons op via 06-22527070. Wij begeleiden jij graag naar jouw rijbewijs. Wij zien je graag tegemoet voor een autorijles in Bennebroek!