RIJSCHOOL VOGELENZANG

Rijcoach.com geeft de beste instructie en coaching op hoog niveau en aangepast aan jouw leerstijl.

Je rijbewijs halen in Vogelenzang

Het gemiddeld aantal lessen blijkt in Nederland op 40 te liggen. Onze rijschool in Vogelenzang doet er alles aan om daar onder te blijven. Dat is onze uitdaging en het maakt ons niet uit of je een talent bent of faalangst hebt. Wij leren je op tijd alles voor te bereiden en bieden je een pakket op maat aan. Wij zorgen ervoor dat jij je rijbewijs kunt halen in Vogelenzang.

Met onze leerlingen app kan je altijd je vorderingen nazien en dit kan je delen met vrienden en je ouders. De app is ideaal om je geheugen op te frissen; zo weet je zeker dat je geen tijd verliest aan het herhalen van informatie die je eigenlijk al wist. Daarnaast is het met de app makkelijker om in te schatten hoever jij nou eigenlijk echt bent met de lessen.

rijschool vogelenzang

Coaching op topniveau

Wij zijn trots op onze leerlingen en hun aangeleerde rijstijl. Wij zorgen ervoor dat jij straks ook trots bent op hoe goed je hebt leren autorijden.

Rijbewijs halen in Vogelenzang? Natuurlijk kun je dat!

Als rijschool in Vogelenzang vinden we het belangrijk dat jij op je gemak naar je rijbewijs toe kunt werken, met onze coaching, begeleiding en eventueel training van de theorie. We bieden je continuïteit omdat we onze rijschool in Vogelenzang met meerdere instructeurs werkt. Wil je direct beginnen met je rijbewijs halen in Vogelenzang? Boek dan vandaag nog je proefles, zodat we kennis kunnen maken en kunnen beginnen. Je kunt er ook voor kiezen om direct pakket op de website te bestellen. Weet je niet zeker wat je wilt of heb je vragen? Dan neem je gewoon contact met ons op zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen!

rijschool aerdenhout

Rijles op maat bij de leukste rijschool in Vogelenzang

Wat kost een proefles?
Een proefles kost €36,00.
Tijdens de proefles maak je kennis met de instructeur, de lesauto, onze rijschool en krijg je inzicht in je rijvaardigheden. Na afloop krijg je een persoonlijk opleidingsadvies voor het behalen van je rijbewijs. Schrijf je je in bij RIJCOACH.COM dan is je proefles gratis! Wat kost een rijles?

Momenteel kost een rijles van 50 min. € 51,00. De pakketten geven korting op de lesprijs bij aanschaf van meerdere rijlessen tegelijk. Hoe groter het pakket hoe goedkoper de prijs per rijles. Krijg ik altijd 50 minuten rijles?

De tijd van onze rijlessen passen we aan jouw niveau en de te leren onderdelen. Je rijles kan 50 minuten duren maar ook 60, 75, 100 of 120 minuten.

RIJLES WAARDERING

Wat zeggen oud leerlingen over ons. Lees meer op de pagina’s van de RIJSCHOOLSCORE en GOOGLE REVIEW en TRUSTOO en oordeel zelf.

RIJCOACH.COM

Instructie en coaching op hoog niveau en aangepast aan jouw leerstijl.