juni 14, 2017

Rijschool Hoofddorp

Autorijschool De Rijcoach in Hoofddorp

Ben je in de omgeving van Hoofddorp op zoek naar een goede rijschool die jou helpt je rijbewijs te halen? Maak dan kennis met autorijschool De Rijcoach. Onze rijschool staat bekend om zijn plezierige en leerzame manier van lesgeven. Met onze hulp zul je op een snelle manier je rijbewijs halen. Kun je wat begeleiding gebruiken bij het behalen van je theorie examen? Wij helpen je graag! Plan vandaag nog je eerste rijles bij onze rijschool. Je kunt dit doen door vanuit Hoofddorp te bellen naar 06-22527070.

De stappen die jij volgt tijdens een autorijles in Hoofddorp

Wanneer je rijschool De Rijcoach inschakelt voor het behalen van je rijbewijs, volg je een stappenplan met vier fases.

De eerste fase die tijdens de rijles aan bod komt, is de motivatiefase. De instructeur zal dan de leerstof uitleggen en motiveren.

De tweede fase van de autorijles is de demonstratiefase. Hierbij wordt het onderdeel gedemonstreerd tijdens de rijles.

Middels de derde fase van de rijles, de mentorfase, wordt het onderdeel in vier stappen aangeleerd.

Na deze stap is het tijd voor de laatste fase, de correctorfase. Tijdens deze fase moet de leerling tijdens de rijles zelf de rijtaak uitvoeren.

Rijschool Hoofddorp

Ondersteuning bij je theorie examen van onze rijschool

Wil je slagen voor je praktijkexamen? Dan is het van belang dat je eerst je theorie examen behaalt. Wanneer je wel wat hulp kunt gebruiken tijdens het leren, kun je via onze rijschool gebruik maken van iTheorie. Met dit mooie programma oefen je op een uitstekende manier voor je theorie examen. Kun je nog wel wat extra ondersteuning gebruiken tijdens het leren voor je theorie examen? Geef je dan vanuit Hoofddorp op voor een zogenaamde theoriecursus. Op deze manier ga je goed voorbereid je theorie examen in en haal je snel je autorijbewijs.

Iedereen haalt zijn autorijbewijs met onze rijles

Ook wanneer je als leerling dyslexie, faalangst, rijangst, AD(H)D of autisme hebt, kun je bij ons terecht. Als autorijschool zijn wij namelijk gespecialiseerd op dit gebied. De lessen worden helemaal aangepast op jouw behoefte. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat je altijd dezelfde rijinstructeur hebt. Daarnaast volgen alle leerlingen vier verschillende stappen. Op deze manier kun je eenvoudig je autorijbewijs halen. Tijdens de eerste stap zul je je bezig houden met de voertuigbeheersing. Vervolgens zul je de bijzondere verrichtingen leren. Gedurende de derde stap leer je omgaan met moeilijke verkeerssituaties in Hoofddorp. Als laatste wordt er gericht op de voorbereiding van je praktijkexamen. Waardoor jij straks helemaal klaar bent voor het behalen van je autorijbewijs.

Mail onze autorijschool voor een eerste rijles vanuit Hoofddorp

Wil je ook een afspraak maken voor een eerste autorijles in Hoofddorp met onze rijschool? Neem dan eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 06-22527070 of te mailen via info@rijcoach.com. Wij begeleiden je vanaf de eerste autorijles tot behalen van je rijbewijs in Hoofddorp!