HANDELINGSANALYSES

Rijcoach Heemstede geeft de beste instructie en coaching op hoog niveau en aangepast aan jouw leerstijl.

Module 1

Bediening en controle

Module 2

Verkeersdeelname

Module 3

Bijzondere manouvres

Module 4

Snelweg

STATISTIEKEN RIJCOACH

0 +
GESLAAGDE LEERLINGEN
0 %
SLAGINGSPERCENTAGE
0 +
JAAR ERVARING
0
GEWONNEN AWARDS

Bekijk hieronder ons meestgestelde vragen

Als je nog andere vragen of opmerkingen heeft over onze rijschool, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team. Wij staan altijd open om te helpen de perfecte oplossing voor jouw te vinden.

Wat kost een proefles?

Een proefles schakel kost €42,- en een proefles automaat kost €48,-. Tijdens de proefles maak je kennis met de instructeur, de lesauto, onze rijschool en krijg je inzicht in je rijvaardigheden. Na afloop krijg je een persoonlijk opleidingsadvies voor het behalen van je rijbewijs. Schrijf je je in bij RIJCOACH.COM dan is je proefles gratis!

Wat kost een rijles?

Momenteel kost een rijles van 50 min. € 55,-. na je lespakket. De pakketten geven korting op de lesprijs bij aanschaf van meerdere rijlessen tegelijk. Hoe groter het pakket hoe goedkoper de prijs per rijles.

Krijg ik altijd 50 minuten rijles?

De tijd van onze rijlessen passen we aan jouw niveau en de te leren onderdelen. Je rijles kan 50 minuten duren maar ook 60, 75, 100 of 120 minuten.

De kosten van een rijopleiding zijn afhankelijk van je eigen rijvaardigheden. De rijles pakketten geven korting. Hoe groter het pakket hoe lager de prijs per rijles. zie https://rijcoach.com/prijzen

Kan ik per rijles betalen?

Ja, je kan via je eigen leerlingapp vooraf betalen met iDeal.

Wat kost een theorie-examen?

Een theorie-examen vraag je zelf aan via https://mijn.cbr.nl, de kosten zijn €41,00. Als de rijschool het theorie-examen voor je reserveert zijn de kosten €46,00. In onze Rijlespakketten zit overigens je theorie cursus inbegrepen.