juni 14, 2017

Rijschool Aerdenhout

De autorijschool in de omgeving van Aerdenhout

Zoek je in de omgeving van Aerdenhout een goede autorijschool? Maak dan kennis met rijschool De Rijcoach. Onze autorijschool biedt je de mogelijkheid om op een leuke, snelle en leerzame manier te leren autorijden. Tevens krijg je van ons ook ondersteuning bij het behalen van je theorie examen. Plan dus snel je eerste rijles en behaal je rijbewijs. Je kunt ons telefonisch bereiken door vanuit Aerdenhout te bellen naar 06-22527070.

Het stappenplan tijdens onze autorijles in Aerdenhout

Om onze leerlingen zo goed mogelijk te leren autorijden, is een rijles bij rijschool De Rijcoach opgebouwd in 4 fases.

De eerste fase tijdens de autorijles is de motivatiefase. In deze fase wordt de leerstof uitgelegd en gemotiveerd.

De tweede fase tijdens de autorijles is de demonstratiefase, waarbij het instructieonderdeel wordt voorgedaan.

De derde fase tijdens de rijles wordt ook wel de mentorfase genoemd. In dit stadium wordt het nieuwe onderdeel aangeleerd in 4 stappen. De laatste fase tijdens de rijles is de correctorfase. Hierbij leer je helemaal zelfstandig de rijtaak uit te voeren.

Rijschool Aerdenhout

Ondersteuning bij je theorie examen

Een belangrijk onderdeel van het slagen van je autorijbewijs, is het behalen van theorie examen. Je kunt pas starten met je praktijkexamen, wanneer je theorie examen hebt behaald. Bij rijschool De Rijcoach kun je terecht voor ondersteuning tijdens het behalen van je theorie examen. Wij bieden je het zogenaamde iTheorie. Dit is een eenvoudig methode om je stof goed te oefenen. Zo ga je vol vertrouwen je theorie examen in. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken? Dan kun je je in Aerdenhout aanmelden voor een theoriecursus in de omgeving.

Behaal je autorijbewijs met onze autorijles!

Heb jij behoefte aan extra begeleiding, tijd of aandacht tijdens een autorijles? Bij autorijschool De Rijcoach ben je aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het lesgeven van mensen met autisme, AD(H)D, faalangst, dyslexie en rijangst. Je autorijlessen zijn bijvoorbeeld altijd onder begeleiding van dezelfde instructeur. Tevens hanteren wij 4 verschillende stappen naar het behalen van je rijbewijs. Ten eerste laten we je de auto helemaal onder de knie krijgen. Denk hierbij aan gas geven, remmen en schakelen. Ten tweede leren wij jou het uitvoeren van bijzondere verrichtingen. Als derde laten we je kennismaken met verschillende ingewikkelde verkeerssituaties in de omgeving van Aerdenhout. De laatste stap is de voorbereiding op het praktijkexamen. Zo behaal jij moeiteloos je rijbewijs bij rijschool De Rijcoach!

Maak een afspraak bij autorijschool De Rijcoach voor een rijles in Aerdenhout

Zoek jij nog een goede rijschool in de omgeving van Aerdenhout? Maak dan snel een afspraak voor een eerste rijles bij rijschool De Rijcoach. Je kunt ons bellen via het nummer 06-22527070. Mailen is mogelijk via info@rijcoach.com. Wij willen je graag helpen bij het behalen van je rijbewijs. Neem dus snel contact met ons op voor een autorijles in Aerdenhout!