juni 14, 2017

Rijschool Hillegom

Maak kennis met autorijschool De Rijcoach vanuit Hillegom

Wil je met de hulp van een bekwame rijschool in de omgeving van Hillegom je rijbewijs halen? Wij van autorijschool De Rijcoach staan graag voor je klaar. Tijdens een plezierige rijles, leer je alles wat je moet kunnen en weten voor het behalen van je rijbewijs. Zo behaal jij binnen no-time je rijbewijs! Ook wanneer je hulp nodig hebt bij je theorie examen, kun je bij autorijschool De Rijcoach terecht. Voor meer informatie of het plannen van een eerste rijles kun je vanuit Hillegom bellen naar 06-22527070.

Het stappenplan van rijschool De Rijcoach tijdens een autorijles in Hillegom

Wij bij rijschool De Rijcoach werken met een vier stappenplan voor het behalen van je rijbewijs. Tijdens je rijles zal eerst de leerstof worden uitgelegd en gemotiveerd. De tweede fase van de rijles is het demonstreren van het onderdeel. In de derde fase van de autorijles mag je de rijtaak zelf uitvoeren. Ten slotte moet je tijdens de laatste fase van de rijles het onderdeel zelfstandig kunnen uitvoeren tijdens de autorijles.

Hulp bij je theorie examen van onze autorijschool

Het theorie examen moet behaald zijn, voordat je kunt deelnemen aan het praktijkexamen. Heb je hulp nodig tijdens het oefenen van je theorie examen? Vraag dan het programma iTheorie via ons aan. Dit is een eenvoudige manier om de opdrachten thuis te oefenen.

Kun je naast het programma nog extra ondersteuning gebruiken? Geef je dan vanuit Hillegom op voor een theoriecursus en slaag voor je theorie examen.

Rijschool Hillegom

Iedereen kan het autorijbewijs halen met onze rijles

Heb je dyslexie, faalangst, rijangst, AD(H)D of autisme? Ook dan kunnen wij je heel goed helpen bij het halen van je autorijbewijs. Wij zijn namelijk gespecialiseerd op dit gebied. Als autorijschool richten we de rijles helemaal in naar jouw behoeftes en wensen. Zo krijg je altijd dezelfde instructeur en volg je een stappenplan. Het stappenplan geeft een duidelijk overzicht over hoe de les is ingericht. Tijdens de eerste stap leer je meer over de beheersing van het voertuig. Vervolgens worden de verschillende bijzondere verrichtingen aangeleerd. Gedurende de derde stap leer je omgaan met lastige verkeerssituaties in de omgeving van Hillegom. De laatste stap behelst de voorbereiding voor het praktijkexamen. Zo behaal jij moeiteloos je autorijbewijs.

Neem contact op met rijschool De Rijcoach voor een rijles in Hillegom

Wil je kennis met onze rijschool maken tijdens een autorijles in Hillegom? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 06-22527070. Mailen kun je doen naar info@rijcoach.com. Wij helpen je graag vanaf de eerste autorijles tot het behalen van je autorijbewijs in Hillegom!