Rijschool machtigen

Ga naar mijn.cbr.nl om je gezondheidsverklaring aan te vragen, je theorie examen in te plannen en om je rijschool te machtigen voor de aanvraag van je praktijkexamen.

Aanvragen van je gezondheidsverklaring

Stap 1: aanvragen van je gezondheidsverklaring

Zonder gezondheidsverklaring kan er geen praktijkexamen gereserveerd worden. Deze vraag je aan op mijn.cbr.nl onder de tab “Gezondheidsverklaring”.

Reserveren van je theorie examen

Stap 2: reserveren van je theorie examen

Zonder geldig theorie certificaat mag je bij het CBR geen tussentijdse toets en geen examen rijden. Je theorie examen reserveer je ook op mijn.cbr.nl onder de tab “theorie examen”
Machtigen van de rijschool

Stap 3: machtigen van de rijschool

Om voor jou een Toets en Examen te reserveren dien je je rijschool te machtigen. Kies de tab “Machtiging” en vul het rijschool nummer 5420U4 in.

Waarom CBR rijschool machtigen

Om voor jou een toets en/of examen te reserveren dien jij bekend te zijn in het CBR systeem. Daar zorg je voor door een machtiging af te geven op mijn.cbr.nl

Om je rijschool te kunnen machtigen dien je het CBR-rijschoolnummer van je rijschool hebben. Ons rijschoolnummer is 5420U4.

Zonder een machtiging van jou kan je rijschool geen toets en/of examen voor je reserveren.

Het proces van het machtigen van je rijschool is ontworpen om ervoor te zorgen dat alle communicatie en de planning met betrekking tot je toets/rijexamen via je rijschool verloopt, zodat eventuele vragen of problemen snel en efficiënt kunnen worden aangepakt.

Instructie en coaching op hoog niveau

Pakketten zijn inclusief gratis proefles

Begin al met lessen vanaf 16,5 jaar

Waarom moet ik zelf mijn theorie-examen reserveren?

Dat hoeft niet, maar is wel makkelijker (het gaat om jouw agenda) om zelf je theorie-examen te reserveren op mijn.cbr.nl

Hieronder een paar tips voor leren theorie:

  • Zorg ervoor dat je vertrouwd bent met de examenvragen.
  • Oefen zoveel mogelijk examens zodat je weet wat je kunt verwachten. Dit zal je helpen om kalm te blijven en je te concentreren op je taak.
  • Bestudeer de vragen die je fout hebt beantwoord totdat je begrijpt wat je fout hebt gedaan. Oefen daarna weer een paar examens en ga daar zo lang mee door tot je geen fouten meer maakt.

Voor vragen over je theorie-examen en/of je gezondheidsverklaring kun je bellen naar het centrale nummer van het CBR: 088 227 7700.

Statistieken Rijcoach

72%
Slagingspercentage
*afgelopen kwartaal (CBR)

500+
Geslaagde leerlingen

5
Gewonnen awards

Kan ik meerdere rijscholen machtigen?

Nee, je kunt niet meerdere rijscholen machtigen.

Wat kan ik verwachten op het CBR-rijexamen?

Zowel de Toets als het rijexamen duurt ongeveer 35 minuten. Je rijdt voor een deel zelfstandig, voor het andere deel rijd je op aanwijzingen van de examinator. Die kijkt of je vlot, veilig en zelfstandig rijdt. Daarbij let hij onder meer op de beheersing van de auto, kijkgedrag en voorrang verlenen. Je wordt getoetst op 7 examenonderdelen. Welke onderdelen dat zijn kun je bekijken door hier te klikken.

Faalangst examen

Weet je van jezelf dat je extra nerveus bent op examens dan weet je dat zakken of slagen niet aan je kunnen ligt. Je kunt het, maar door onzekerheid maak je wellicht sneller een fout. Het is goed om te weten dat je niet beoordeelt, wordt op 1 fout, het gaat om de volledige rit, dus weet je je te herstellen dan slaag je, ondanks een fout, alsnog. Loopt het dus even niet lekker tijdens je examen dan is het fijn als je even een time-out mag nemen om jezelf weer op te laden, de fout te overdenken en na de herstart te laten zien dat je het kan. Als dat meespeelt tijdens examens dan is het Faalangstexamen voor jou een goede keus. Wil je meer weten over dit examen vraag dan je Rijcoach om meer informatie.

Rijschool machtigen

Autorijden is voorbereiden

Goed voorbereiden begint bij jezelf. Voor je theorie geldt: maak huiswerk en oefenexamens, volg eventueel theorie les en kijk filmpjes.
Voor je praktijk geldt: Wij leren je voorbereiden! Dat begint met huiswerk en vervolgens de praktijk. Zonder voorbereiden ben je nergens met autorijden.

Hier zijn een paar tips om je te helpen.

  • Zorg ervoor dat je je rijlessen serieus neemt en doe je huiswerk.
  • Bekijk de “zo gaat je theorie-examen” video op de website van je rijschool.
  • Oefen zoveel mogelijk online rijexamens
  • Kijk naar de filmpjes op onze website over “hoe gaat het praktijkexamen
  • Zorg ervoor dat je de regels van de weg kent.
  • Na ongeveer 2/3 van je rijopleiding is het zinvol om je Tussentijdse Toets te rijden bij het CBR.

Niet tevreden met je rijschool?

Maak het bespreekbaar met je instructeur. Kom je er niet uit neem dan contact op RIJCOACH.COM!

CBR Haarlem

CBR Haarlem

Professor Eijkmanlaan 2
2035 XB Haarlem

Rijcoach.com

Instructie en coaching op hoog niveau en aangepast aan jouw leerstijl.

500+ geslaagde leerlingen! 🎉

Weten hoe anderen over onze rijschool denken? Hieronder reviews en awards.

Rijles waardering ⭐

Wat zeggen oud leerlingen over ons. Lees meer op de pagina’s van de RIJSCHOOLSCORE en GOOGLE REVIEW en TRUSTOO en oordeel zelf.

Gaius O.
Gaius O.
1718870438
Ik raad deze rijschool zeer aan. In 1 keer mijn rijbewijs gehaald bij rij instructeur Desevio, die erg veel begrip toont en het heel professioneel aanpakt
marilotte N.
marilotte N.
1717500452
Een echte aanrader deze rijschool! In 1x mijn rijbewijs gehaald. Ze zijn super supporters en blijven altijd helpen bij je persoonlijke rij-ontwikkeling!
Renée L.
Renée L.
1715869971
Hele goede rijschool RIJCOACH. In één keer geslaagd! Prettige en leerzame lessen gehad 🙂
Julie B.
Julie B.
1714398765
Rijcoach vind ik een hele fijne rijschool. Alles is heel duidelijk en overzichtelijk en fijne rij instructeurs die mij goeie tips geven!!
Micky H.
Micky H.
1713785925
Hele fijne rijschool! Geven op een rustige en duidelijke manier les, en zijn zeer flexibel in het plannen van lessen! Heel erg bedankt 🙂
Imme D.
Imme D.
1713432869
Rijbewijs in 1x gehaald door de beste rijinstructeurs! Ik kan het iedereen aanraden!!
Ruddy B.
Ruddy B.
1713186537
Super fijn begeleid door rijschool Rijcoach!
Bob L.
Bob L.
1712848015
Snel en makkelijk mijn rijbewijs gehaald. Goeie rijinstructeurs en een fijne zweer in de lesauto.
ashley H.
ashley H.
1712149058
Zojuist mijn examen gehaald in 1 keer!! Mega bedankt Rob voor alle leuke lessen, de rustige uitleg, flexibiliteit en het lachen. Kan het iedereen aanraden om bij Rijcoach te lessen.
Jens van T.
Jens van T.
1711045616
In één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen in Haarlem door de goede en gezellige rijlessen van Rijcoach!!
Maryse de B.
Maryse de B.
1711007121
Hele fijne rijlessen gehad bij rijschool RIJCOACH. Ontzettend vriendelijke, betrokken en geduldige instructeurs, waardoor ik met mijn faalangst en een faalangst praktijkexamen mijn rijbewijs heb gehaald. Daarnaast ook heel fijn dat ze hier erg flexibel zijn en je makkelijk je eigen rijlessen kunt inplannen in de app, waar je ook voor je theorie kunt leren. Ik kan deze rijschool aan iedereen aanbevelen!
carmen K.
carmen K.
1710322249
Hele fijne rijschool. Lessen heel makkelijk in te plannen via app (of gewoon via whatsapp), waar ook theorie en oefentheorieexamens in stonden (bijbetalen voor wat meer examens, maar kostte niet veel). Ervaren rijinstructeur, was gezellig & comfortabel in de auto.
TJ V.
TJ V.
1710155378
Hele prettige rijschool met kundige en vriendelijke instructeurs. Persoonlijk betrokken en uit voor het beste resultaat! Desevio super bedankt voor de gezellige en leerzame ritten 🙂
Lucas De J.
Lucas De J.
1709983362
Top rijschool, lekker flexibel met inplannen, en kon snel voor mijn examens terecht. Mede dankzij het team in 1x geslaagd 💪🏽
Hazem G.
Hazem G.
1709979949
Excellent people very professional and direct , got my driving license first time
Bo D.
Bo D.
1709378939
ZO BLIJ!! Geslaagd!!
Puck ten B.
Puck ten B.
1709371980
Hele goeie leraren.Ik heb ook bij een andere rijschool gezeten, maar ik merkte echr duidelijk dat de leraren bij rijcoach beter zijn en een goede uitleg geven.
bente K.
bente K.
1709311890
Ik heb in 1 keer mijn rijbewijs gehaald door de fantastische lessen van Rob. Hij is mega geduldig en flexibel met inplannen. Ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden!
Nina W.
Nina W.
1709059689
Fijne lessen, 2 uur lang dus veel tijd om te oefenen. Flexibele en consequente instructeur waardoor ik in 1 keer mijn rijbewijs heb gehaald!
Lotus B.
Lotus B.
1708884992
Super prettige ervaring. Was na een jaar en twee gezakte examens van m’n oude rijschool naar Rijcoach gewisseld en heb binnen 2 maanden eindelijk goed leren rijden, wat op een goeie, effectieve manier wordt aangeleerd.
Norbert Veldhuyzen van Z.
Norbert Veldhuyzen van Z.
1708515089
Goede Rijschool met ontzettend aardige coaches! Ook fijn dat je de keuze hebt om met meerdere coaches en/of auto’s te rijden om het optimale te halen uit je rijlessen! 👍
Mats F.
Mats F.
1707987275
Top ervaring, ze werken altijd goed mee en flexibel
Kiki van 't H.
Kiki van 't H.
1707814037
In 1 keer geslaagd door deze rijschool. Instructeur was super en eigenaar is ook erg betrokken en meedenkend. Zeker aan te raden
Pim van der B.
Pim van der B.
1707811982
Leuke rijschool!
Marcin S.
Marcin S.
1706095689
Aanrader voor het behalen van je rijexamen!
Marnix J.
Marnix J.
1702597303
Beste Rob,Je bent altijd postief ingesteld, ookal maak je een fout stel je iemand alsnog op zijn gemak. Goede rijlessen gehad, goede gesprekken, ook veel gelachen! Kort gezegd top rijschool jij bent begaan met je weg naar je rijbewijs. Dank Rob voor alle goeie zorgen.🙏
Luna H.
Luna H.
1702375177
Super goede rijschool!! Leuke rijcoaches die alles rustig uitleggen. In 1 keer geslaagd, als je een rijschool zoekt zeker hier gaan!
Tom S.
Tom S.
1702374634
Afgelopen vrijdag in 1x geslaagd voor het rijexamen. De rijlessen worden op maat gegeven, en zijn bovendien ook erg gezellig geweest!Heel erg bedankt Rob en Desevio
Bloem W.
Bloem W.
1701888694
Top rijschool! Ze doen echt hun best voor je 🙂 alleen maar positief ❤️
Lara van O.
Lara van O.
1701863563
Ik heb het super leuk gehad bij Rijcoach. Aan het begin vond ik het spannend, maar door veel persoonlijke aandacht en een gezellige en professionele instructeur heb ik alles in 1 keer gehaald!
Jasmijn P.
Jasmijn P.
1699525481
Als moeder van Melati zeer lovend over deze rijschool. Melati heeft in 1 x haar rijbewijs behaald . Trots op haar:-) Slagingspercentage is hoog bij hun.Dank Desevio en natuurlijk Rob voor alles en het allerbeste in de toekomst
Guusje T.
Guusje T.
1698784685
Hele goeie begeleiding, voelde me altijd erg veilig in de auto en de instructeur was erg duidelijk en altijd geduldig als iets minder goed ging.
Melati De B.
Melati De B.
1698775134
Ik heb een hele fijne tijd hier gehad. Ik heb lessen gevolgd bij Desevio. Hij is een hele fijne, geduldige maar ook gezellige instructeur. Ik heb gedurende lessen altijd wel last van faalangst gehad maar hij heeft mij goed daarin begeleid om uiteindelijk meer zelfvertrouwen te krijgen in het zelfstandig rijden voor het praktijkexamen. Via een faalangstexamen heb ik sinds 2 weken mijn rijbewijs. Heel erg bedankt Rijcoach!!
Jezuster
Jezuster
1693744929
Kheb en hele goede ervaring bij deze rijschool de lessen waren zeer goed en er zat plezier bij ik ben in een keer geslaagd voor me examen beter rijschool kan je niet wensen 👌🏼👌🏼
Julie N.
Julie N.
1693571523
Ik heb een super fijne ervaring gehad bij Rijcoach! De lessen waren leerzaam maar ook gezellig! Dank jullie wel voor alles!
Thymo R.
Thymo R.
1692692351
Top instructuren met geduld en die het beste met je voor hebben en het beste voorbereiden op je praktijk. Zeker een aanrader dus! Bedankt Rob en Desevio!
Lindy
Lindy
1691059872
Ik ben nu ongeveer een jaar geleden geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik ben Rob nog steeds altijd dankbaar. Toevallig stond ik laatst voor hem bij een stoplicht en bedacht me toen dat ik nog erg graag een review achter zou laten, dus bij deze.Toen ik begon bij Rijcoach kwam ik van een andere rijschool waar ik me niet op mijn gemak voelde. Ik zat altijd onzeker en gestresst achter het stuur, totdat ik bij Rob ging lessen. Hij is kalm en eerlijk. Rob stelde mij op mijn gemak en dacht mee met de fijnste manier van lesgeven voor mij. Hij deed altijd zijn best om een goed plekje te vinden om te kunnen afrijden.Dus ben je wat onzeker en heb je last van faalangst? Dan is Rijcoach een hele fijne school voor jou. Ik rij nu het hele land door en voel me super comfortabel in de auto. Dankjewel Rob!
officeel J.
officeel J.
1690389793
Super!!! Veel geleerd van deze heren.Bedankt!
Suandi Abdul R.
Suandi Abdul R.
1689792563
The lessons from Dries was professional and on point. Thank you for the preparation!
Twan W.
Twan W.
1687885718
Fijne instructeur gehad en heel goed geholpen met alles, van lessen tot het plannen van examens en dergelijke. Echt super! Desevio was heel geduldig en duidelijk, fijne instructeur om het van te leren.
Volgende Recensiesjs_loader
Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 116 recensies
×
js_loader