juni 14, 2017

Rijschool Zandvoort

De rijschool in de omgeving van Zandvoort

Woon je in de omgeving van Zandvoort en ben je op zoek naar een goede autorijschool? Bij rijschool De Rijcoach ben je aan het juiste adres. Iedere rijles bij onze autorijschool is leerzaam en leuk, waardoor jij op een snelle manier je rijbewijs haalt. Heb je ondersteuning nodig bij het halen van je theorie examen? Wij helpen je graag. Plan je eerste autorijles en maak kennis met onze autorijschool. Je belt ons vanuit Zandvoort via het telefoonnummer 06-22527070.

Vier stappen tijdens onze autorijles in Zandvoort

Leerlingen bij rijschool De Rijcoach leren autorijden met de hulp van een stappenplan. Het stappenplan bestaat uit 4 fases. Een rijles bij onze autorijschool begint met de motivatiefase. Hierbij wordt de leerstof uitgelegd en gemotiveerd. In de tweede fase van de rijles, de demonstratiefase, wordt het onderdeel voorgedaan. De derde fase bestaat uit het aanleren van het nieuwe onderdeel in 4 stappen. De laatste fase van de autorijles is het zelfstandig uitvoeren van de opdracht.

Hulp van onze rijschool bij je theorie examen

Voordat je je rijbewijs kunt behalen, moet je slagen voor je theorie examen.

Heb je ondersteuning nodig bij het behalen van je theorie examen? Bij onze rijschool kun je terecht voor de zogenaamde iTheorie. Deze methode biedt je de mogelijkheid om de stof goed te oefenen. Heb je naast dit programma nog meer hulp nodig nodig? Geef je dan op voor een theoriecursus in de omgeving van Zandvoort. Op deze manier ga je goed voorbereid je theorie examen in.

Rijschool Zandvoort

Je autorijbewijs halen met onze autorijles!

Ook wanneer je meer aan aandacht, tijd of extra begeleiding nodig hebt, kunt je terecht bij autorijschool De Rijcoach. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het lesgeven van mensen met autisme, AD(H)D, faalangst, dyslexie en rijangst. Wij zullen de rijles en het tempo helemaal aanpassen naar jouw kunnen. Tijdens de lessen zul je steeds les hebben van dezelfde instructeur. Om je rijbewijs te halen zullen er 4 verschillende stappen worden gevolgd. De eerste stap staat in het teken van van voertuigbeheersing. Je leert hierbij remmen, schakelen en gas geven. Vervolgens leren we je het uitvoeren van bijzondere verrichtingen. Daarna laten we je steeds meer kennis maken met ingewikkelde verkeerssituaties in Zandvoort. Als laatste stomen je helemaal klaar voor het moment van afrijden. Zo haal jij snel en op een leuke manier je autorijbewijs!

Bel of mail onze rijschool voor een rijles in Zandvoort

Wil je ook vanuit Zandvoort een afspraak maken voor een eerste rijles bij onze rijschool? Dan kun je ons bellen via het nummer 06-22527070. Mailen mag via info@rijcoach.com. Wij zullen ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt. Neem daarom snel contact met ons op voor het halen van je autorijbewijs in Zandvoort!