juni 14, 2017

Rijschool Heemstede

Zin in rijles in Heemstede?

Heb jij zin in het volgen van rijles bij een leuke autorijschool in Heemstede? Maak dan eens kennis met rijschool De Rijcoach. Onze autorijschool leert jou op een leuke, snelle en leerzame manier autorijden. Daarnaast bieden wij jou graag de juiste ondersteuning voor het theorie examen. Hierdoor heb jij straks in no time jouw rijbewijs binnen! Autorijschool De Rijcoach is in Heemstede te bereiken via telefoonnummer 06-22527070.

Een rijles in Heemstede in 4 stappen

De rijlessen van rijschool De Rijcoach bestaat uit 4 fases. De autorijles start met de motivatiefase. Hierin komt de leerstof aan bod. In de demonstratiefase van de rijles doet de instructeur de besproken handeling voor. In de mentorfase van de rijles moet je deze handeling zelf uit kunnen voeren. Wees gerust, de instructeur helpt jou hier eerst nog bij. Stapje voor stapje geeft hij je steeds minder aanwijzingen. Totdat je de handeling helemaal zonder aanwijzingen kunt uitvoeren. Lukt dat? Dan volgt de laatste fase van de rijles, de correctorfase. Dat betekent dat je helemaal zelfstandig mag autorijden!

Rijschool Heemstede

De voorbereiding op het theorie examen

Wil jij je autorijbewijs halen? Dan moet je eerst je theorie examen behalen. Daarna mag je pas op voor het praktijkexamen. Rijschool De Rijcoach helpt jou graag aan een zo goed mogelijke voorbereiding op het theorie examen. Leer de stof middels iTheorie bijvoorbeeld. Of kies er voor zelfstandig en individueel te leren. Ook als je juist wat extra begeleiding nodig hebt, helpen wij jou graag aan een passende oplossing. Dan informeren we je graag over de mogelijkheden van het volgen van een theoriecursus nabij Heemstede. Op deze manier ga je goed voorbereid je theorie examen in.

Van een autorijles naar een autorijbewijs, voor iedereen

Ook leerlingen met bijvoorbeeld autisme, AD(H)D, dyslexie, faalangst en rijangst kunnen prima rijles volgen bij onze autorijschool. Zo zijn de rijlessen van onze rijschool altijd met dezelfde instructeur en hetzelfde voertuig. En begeleiden wij jou, in precies jouw tempo, in 4 duidelijke stappen naar het rijbewijs. Het begint met de basis voertuigbeheersing, zoals gas geven, remmen en schakelen. Dan volgen de bijzondere verrichtingen. Als deze lukken, komen de ingewikkelde verkeerssituaties in Heemstede aan bod. Vervolgens leren we jou vlot, veilig en zelfstandig rijden. Deze aanpak leidt jou stapsgewijs naar het praktijkexamen en dus jouw rijbewijs!

Kies voor de rijlessen van rijschool De Rijcoach in Heemstede

Wil jij kennismaken met onze rijschool in Heemstede? Neem contact op met rijschool De Rijcoach via info@rijcoach.com of 06-22527070. Plan bij onze autorijschool jouw eerste rijles in. Dan heb jij straks in no time dat rijbewijs in the pocket! Heb jij ook al zo’n zin in jouw eerste autorijles in Heemstede?