Rijschool Zandvoort

"autorijden is voorbereiden”

Start met het halen van je rijbewijs bij de Rijcoach

Zandvoort aan zeeMet het talentpakket van RIJCOACH.COM, jouw rijschool in Zandvoort , kun je best wel snel je rijbewijs halen. Wij passen onze didactiek aan aan je leerstijl. Wil je rijles en woon je in Zandvoort neem dan contact op met onze rijschool in Zandvoort. Dan kan heel makkelijk via onze website.

Naast het talentpakket en het standaardpakket vind je bij ons ook losse rijles producten. Daarmee kunnen we een aanbod op maat samenstellen dat bij jou past. Na een proef rijles geven je een indicatie over het aantal rijles dat jij nodig hebt.

RIJLES WAARDERING

Oud leerlingen waarderen ons met een uitstekend cijfer. Lees meer op Rijschoolscore.

RIJLES GEBIED

Rijles in Heemstede, Haarlem, Bloemendaal en omliggende dorpen en Amsterdam

RIJ-OPLEIDING

Instructie en coaching op hoog niveau en aangepast aan jouw leerstijl.

RIJLES AANTAL

Bijna altijd een gokje maar ga uit van een gemiddelde van 36.

Bij de rijschool in Zandvoort krijg je een leerlingen app.

Je kunt je rijles voortgang bij jouw auto rijschool in Zandvoort inzien in de leerlingen app die wij voor jou hebben. Daar vind je alle informatie over jouw status terug. Je tegoed, je betalingen, je leskaart en een theorie cursus, alles bij de hand in 1 app. Dat is handig wanneer je vrienden of je ouders wilt laten zien hoe het gaat, maar je kunt de app voor rijles in Zandvoort ook gebruiken om je geheugen wat op te frissen voor de volgende rijles. Handig, weet je altijd exact hoe je er voor staat.

Rijles in Zandvoort 

logo-VRB


Bij onze rijschool in Zandvoort wijzen we je een instructeur en een back-up instructeur toe. Zo kunnen we  continuïteit bieden wanneer je eigen instructeur op vakantie is of wanneer deze ziek wordt. We willen je graag zo goed mogelijk begeleiden tijdens je rijles in Zandvoort. 

Je rijbewijs halen in Zandvoort; start vandaag!

Wil jij beginnen met rijlessen in Zandvoort, boek dan een proef rijles bij ons via onze website. We doen je na deze eerste rijles, bij jou voor de deur in Zandvoort, een aanbod op maat. Ga je met ons in zee, dan is de proef rijles gratis. Zo niet, dan betaal je € 30 voor de gemaakte kosten. Wist je trouwens dat je een rijles in Zandvoort bij ons kunt terug verdienen? Vraag de instructeur naar de mogelijkheden tijdens de proef rijles!

MELD JE AAN BIJ ONZE RIJSCHOOL