11 februari 2017

Bestellen

Theorie pakket bestellen

Theorie leermiddelen vind je in onze webwinkel theorieboeken en onlineprogramma’s (iPakketten). Oefenen vergroot je slagingskans. Als je het gevoel hebt dat je de stof goed beheerst, zul je zien dat je een stuk minder gespannen bent als je voor het officiële examen opgaat. De oefenexamens maken je vertrouwd met het systeem. I-Theorie kost € 39,00

Theorie cursus bestellen

 

 

In samenwerking met Stream theorie bieden wij jou een live 1-daagse theoriecursus aan. Je wordt begeleid door een echte docent die live en on-line bij jou thuis, op een zondag voor je examen, alles uitlegt zodat jij straks je theoriecertificaat behaalt.

Na inschrijving sturen wij je een unieke cursus deelname link en een download link voor een overzicht van alle verkeersborden en begrippen. Het enige wat je nodig hebt is een computer, laptop of tablet met een goede en stabiele internetverbinding. Je bent zelf niet in beeld, je kunt dus gerust lekker zitten op de bank.  De live on-line theoriecursus duurt gemiddeld 6 uur en kost maar € 79,00. Bestellen doe je bij je Rijcoach en alles wordt voor je geregeld. Lekker makkelijk dus.