15 juni 2017

Theorie examen

Klaarstomen voor het examen

Wil jij je aanmelden voor het CBR theorie examen? Via rijschool De Rijcoach kun je precies die begeleiding vinden, waardoor jij straks alle kennis paraat hebt. Maak snel een afspraak met onze rijinstructeur om meer te weten te komen over hoe wij jou kunnen helpen de theorie volledig eigen te maken. Onze autorijschool is te bereiken door te bellen naar 06-22527070. Wij helpen jou graag dat theorie examen zorgeloos en zelfverzekerd te halen!

Eerst de theorie, dan de praktijk

Je mag pas op voor je praktijkexamen als je hebt aangetoond alle verkeersregels meester te zijn. Een goede verkeerskennis is dus een vereiste. Je kunt bewijzen dat je alle verkeersregels onder de knie hebt, door te slagen voor het CBR examen. Maar wat moet je nou precies weten voor die toets? Je moet alle verkeersregels kennen, begrijpen en goed toe weten te passen. Dat je de regels inderdaad snapt, kun je laten zien tijdens de praktijklessen. Kortom, hoe beter je de theorie begrijpt, hoe beter jouw rijvaardigheid op de weg zal zijn!

Theorie examen

Hoe wil jij je voorbereiden op het examen?

Er zijn verschillende manieren om je voor te bereiden op het examen. Via iTheorie bijvoorbeeld. Je bepaalt bij iTheorie zelf welk lespakket je pakt. Enkel het theorieboek, een spoedcursus, een internettraining en/of oefenexamens op een USB-stick? Wil jij de theorie graag zelfstandig eigen maken? Dan sta je vrij een eigen leermethode te kiezen. Heb jij juist behoefte aan een wat meer klassikale en uitvoerige begeleiding? Vraag ons dan naar informatie over theoriecursussen. Ben jij helemaal klaar voor die belangrijke toets? Schrijf je dan in via mijn.cbr.nl met je DigiD code.

Theorie gehaald? Klaar voor de praktijk!

Via De Rijcoach kun je ook rijlessen afnemen. Wij werken met een heldere, stapsgewijze aanpak. Hierbij in het kort ons lesplan:

  1. Eerst leren we jou gas geven, remmen en schakelen (basis voertuigbeheersing)
  2. Daarna oefenen we o.a. keren, stoppen en parkeren (bijzondere verrichtingen)
  3. Vervolgens bezoeken we drukke kruispunten (ingewikkelde verkeerssituaties)
  4. Tot slot mag je zelfstandig rijden (als voorbereiding op het praktijkexamen)

Wij begeleiden jou naar het theorie examen

Wil jij straks dat examen zorgeloos en zelfverzekerd kunnen behalen? Zorg dan dat jij alle kennis paraat hebt. Via De Rijcoach kun je zowel rijlessen volgen als precies die leerbegeleiding inschakelen die jij wenst. Maak een afspraak met onze rijschool. Stuur een mail naar info@rijcoach.com of bel naar 06-22527070. De Rijcoach stoomt jou graag helemaal klaar voor het theorie examen!