juni 15, 2017

Rijschool

Op zoek naar een rijschool?

Ben jij op zoek naar een prettige rijschool? Maak dan kennis met De Rijcoach. Wij geven rijles in de regio Kennemerland en Amsterdam. Jouw rijles start en eindigt altijd bij jou thuis. Ook werken wij elke rijles met dezelfde instructeur en dezelfde auto. Onze aanpak staat bekend als leuk, leerzaam en snel. Onze stapsgewijze lesmethode en begeleiding richting het theorie examen helpen jou in no time aan je rijbewijs. Maak een afspraak met onze rijschool door te bellen naar 06-22527070.

De stapsgewijze lesmethode van onze rijschool

Wij bieden rijlessen aan in 4 verschillende fases. Hierbij een korte opsomming van deze fases:

  1. Motivatiefase, waarin een handeling uitvoerig aan je wordt uitgelegd
  2. Demonstratiefase, hierin voert de rijinstructeur de besproken handeling uit
  3. Mentorfase, waarin je de handeling zelf mag uitvoeren (op aanwijzingen)
  4. Correctorfase, hierin rijd je volledig zelfstandig, zonder aanwijzingen

Let wel, in de mentorfase geeft de instructeur je al steeds minder aanwijzingen. Je wordt dus optimaal voorbereid om de handeling in fase 4 naar behoren uit te voeren.

Rijschool

Ons lesplan

Voor iedereen hebben wij een passend lesplan. Zo kunnen ook leerlingen met autisme, AD(H)D, dyslexie, faalangst en rijangst precies die rijlessen krijgen die zij behoeven. Niet alleen de individuele lessen verlopen namelijk stapsgewijs, ook de gehele opzet van onze autorijles is in fases opgedeeld. Zo kunnen wij elke leerling precies die aandacht en tijd geven die nodig is. Na elke les wordt op de les-instructiekaart (digitaal) bijgehouden welke onderwerpen behandeld zijn en tot op welk niveau ze beheerst worden. Wij leren jou in de volgende 4 stappen vlot, veilig en zelfstandig autorijden:

  1. We leren jou de basis voertuigbeheersing (gas geven, remmen, schakelen)
  2. Wij trainen jou in de bijzondere verrichtingen (keren, stoppen, parkeren)
  3. We nemen je mee naar ingewikkelde verkeerssituaties (drukke kruispunten)
  4. We bereiden je voor op het praktijkexamen (zelfstandig rijden)

Je vanuit onze rijschool voorbereiden op het theorie examen

Rijschool De Rijcoach ondersteunt jou graag in het leren van de theorie. Zo bieden wij je het digitale leersysteem iTheorie aan. Behoef jij geen extra leersysteem, maar wil je eigenhandig de stof eigen maken? Dat kan natuurlijk ook. Denk jij juist dat iTheorie jou niet voldoende zekerheid geeft? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden een theoriecursus te volgen.

Maak kennis met onze rijschool

Jij hoeft niet meer op zoek naar een rijschool nu je De Rijcoach gevonden hebt. Maak een afspraak met onze rijinstructeur door een mail te sturen naar info@rijcoach.com of bel naar 06-22527070. Rijschool De Rijcoach helpt jou graag snel, plezierig en professioneel naar jouw rijbewijs!