juni 14, 2017

Rijschool Vijfhuizen

Klaar voor rijles in Vijfhuizen?

Ben jij klaar voor jouw eerste rijles bij een leuke autorijschool in Vijfhuizen? Maak dan een afspraak met rijschool De Rijcoach. Deze autorijschool leert jou op een leuke, leerzame en snelle manier autorijden. Ook kun je bij ons terecht voor de juiste ondersteuning voor het theorie examen. Op die manier heb jij jouw rijbewijs in no time binnen! Maak een afspraak door naar 06-22527070 te bellen vanuit Vijfhuizen.

Een autorijles in 4 stappen in Vijfhuizen

De instructeur van rijschool De Rijcoach deelt elke rijles op in 4 fases. De eerste fase van de autorijles is de motivatiefase. De leerstof voor die betreffende les wordt dan met je besproken. Daarna, in de demonstratiefase, doet de instructeur de besproken handeling voor. In fase 3 van de rijles, de mentorfase, moet je deze handeling zelf uitvoeren. Eerst helpt de instructeur je hier nog bij, maar hij zal je steeds minder aanwijzingen geven. Zodat je uiteindelijk de handeling zonder aanwijzingen kunt uitvoeren. Dan ben je klaar voor de laatste fase van de rijles, de correctorfase. Nu mag je compleet zelfstandig autorijden!

Voorbereiden op het theorie examen

Voor het behalen van je autorijbewijs moet je eerst je theorie examen behalen en daarna kun je op voor het praktijkexamen. Om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op je theorie examen, biedt autorijschool De Rijcoach je iTheorie aan. Wil jij liever zelfstandig, individueel de stof leren? Dan kan dat uiteraard ook. Denk jij juist baat te hebben bij nog wat extra begeleiding? Dan wijzen wij jou graag op de mogelijkheden van het volgen van een theoriecursus in de omgeving van Vijfhuizen. Op deze manier ga je goed voorbereid je theorie examen in.

Rijschool Vijfhuizen

Een autorijbewijs kan iedereen halen dankzij onze autorijles

Onze autorijschool is gespecialiseerd in het geven van rijles aan leerlingen met bijvoorbeeld autisme, AD(H)D, dyslexie, faalangst en rijangst. Zo biedt onze rijschool lessen aan met altijd dezelfde instructeur en hetzelfde voertuig. Daarnaast begeleiden wij jou, in jouw tempo, in 4 duidelijke stappen naar het rijbewijs. Eerst leer je de basis voertuigbeheersing. Denk aan gas geven, remmen en schakelen. Daarna komen de bijzondere verrichtingen aan bod. Heb je deze onder de knie, dan nemen we je mee naar ingewikkelde verkeerssituaties in Vijfhuizen. Lukken die ook, dan leren we jou vlot, veilig en zelfstandig rijden. Met als doel: het praktijkexamen en het behalen van jouw autorijbewijs!

Volg rijles bij rijschool De Rijcoach in Vijfhuizen

Zoek jij nog naar een rijschool in Vijfhuizen? Je kunt stoppen met zoeken. Maak een afspraak met rijschool De Rijcoach voor jouw eerste rijles. Wij zijn te bereiken via info@rijcoach.com of via 06-22527070. De instructeurs van onze autorijschool zetten alles op alles zodat jij je rijbewijs kunt halen. Kijk jij ook nu al uit naar jouw eerste autorijles in Vijfhuizen?