juni 14, 2017

Rijschool Velserbroek

Autorijschool De Rijcoach in Velserbroek

Woon je in Velserbroek en zoek je de hulp van een fijne autorijschool bij jou in de buurt? Wij van rijschool De Rijcoach willen je graag helpen. Je kunt bij ons terecht wanneer je een plezierige autorijles wenst, waarbij je heel veel leert. Wij willen ervoor zorgen dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs haalt. Ook wanneer je hulp nodig hebt bij het behalen van je theorie examen, kun je autorijschool De Rijcoach inschakelen. Voor meer informatie of het plannen van je eerste autorijles kun je vanuit Velserbroek bellen naar 06-22527070.

Het stappenplan van onze autorijles in Velserbroek

Leerlingen van autorijschool De Rijcoach volgen een stappenplan met vier verschillende fases. Dit stappenplan helpt jou om op snelle wijze je autorijbewijs te halen. De eerste fase van de rijles betreft de motivatiefase. Tijdens deze fase legt je instructeur de stof uit en motiveert hij de verschillende onderdelen. Vervolgens komt de demonstratiefase waarin het onderdeel wordt voorgedaan.

Bij de derde fase van de autorijles, de mentorfase, wordt het onderdeel in vier stappen aangeleerd. De laatste fase is de correctorfase. Gedurende deze stap moet de leerling zelfstandig de rijtaak in de rijles uitvoeren.

Rijschool Velserbroek

Hulp bij je theorie examen van onze rijschool

Voordat je daadwerkelijk je praktijkexamen kunt doen, moet je eerst je theorie examen behaald hebben. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het halen van je theorie examen? Wij bieden je de zogenaamde iTheorie. Met dit programma oefen je gemakkelijk je theorie examen op een goede manier. Heb je nog meer behoefte aan ondersteuning? Schrijf je dan vanuit Velserbroek in voor een theoriecursus. Op deze manier ga je goed voorbereid je theorie examen in.

Behaal je autorijbewijs met onze rijles

Als rijschool hebben wij ons gespecialiseerd in het lesgeven van mensen met dyslexie, faalangst, rijangst, AD(H)D en autisme. Iedereen krijgt bij ons de rijles die hij nodig heeft. Zo krijg je altijd dezelfde rijinstructeur. Alle leerlingen volgen daarnaast vier verschillende stappen, die je helpen je rijbewijs te halen. De eerste stap staat in het teken van voertuigbeheersing. Je leert hierbij remmen, gas geven en schakelen. Als tweede worden de bijzondere verrichtingen aangeleerd. Vervolgens leert je rijinstructeur jou omgaan met moeilijke verkeerssituaties in Velserbroek. Ten slotte word je helemaal klaargestoomd voor het behalen van je autorijbewijs.

Maak een afspraak bij rijschool De Rijcoach voor een rijles vanuit Velserbroek

Afspraak maken vanuit Velserbroek voor een eerste rijles bij onze autorijschool? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-22527070. Mailen kan via info@rijcoach.com. Wij willen je graag begeleiden op weg naar je rijbewijs. Plan daarom snel een autorijles bij onze rijschool in de omgeving van Velserbroek en haal snel je autorijbewijs!