juni 14, 2017

Rijschool Spaarndam

Behoefte aan rijles in Spaarndam?

Ben jij op zoek naar een leuke autorijschool in Spaarndam? Plan dan jouw eerste rijles bij rijschool De Rijcoach. Bij onze autorijschool leer jij op een leuke, leerzame en snelle manier autorijden. Ook bieden we jou de juiste ondersteuning voor je theorie examen. Zo heb jij jouw rijbewijs in no time binnen! Je bereikt ons door naar 06-22527070 te bellen vanuit Spaarndam.

Onze rijles in Spaarndam bestaat uit 4 fases

Elke rijles bij rijschool De Rijcoach bestaat uit 4 fases. De autorijles begint met de motivatiefase. Hierin wordt de leerstof uitgelegd. In de volgende fase van de rijles, de demonstratiefase, doet de rijinstructeur de besproken handeling voor. In fase 3 van de autorijles, de mentorfase, moet je deze zelf uitvoeren. De instructeur helpt je eerst nog, maar geeft je steeds minder aanwijzingen. Uiteindelijk moet je de handeling zonder aanwijzingen kunnen uitvoeren. Op dat moment ben je klaar voor de laatste fase van de rijles, de correctorfase. Hierin mag je compleet zelfstandig autorijden.

Oefenen voor het theorie examen

Pas als je het theorie examen én het praktijkexamen hebt gehaald, ontvang je je autorijbewijs. Je mag pas op voor het praktijkexamen als je het theorie examen hebt gehaald. Bij rijschool De Rijcoach kun je gebruik maken van iTheorie, zodat je de stof goed kunt oefenen. Dit mag je uiteraard ook individueel doen. Denk je juist dat je nog wat extra hulp kunt gebruiken? Meld je dan aan voor een theoriecursus in de omgeving van Spaarndam. Op deze manier ga je goed voorbereid je theorie examen in.

Rijschool Spaarndam

Een autorijbewijs voor iedereen dankzij onze autorijles

Onze autorijschool is gespecialiseerd in het geven van rijles aan leerlingen die wat extra begeleiding, tijd of aandacht behoeven. Vanwege autisme, AD(H)D, dyslexie, faalangst en rijangst bijvoorbeeld. De lessen van onze rijschool verlopen sowieso altijd met dezelfde instructeur en hetzelfde voertuig. Daarnaast begeleiden wij jou in 4 duidelijke stappen naar het rijbewijs. Eerst komt basis voertuigbeheersing aan bod. Gas geven, remmen en schakelen. Vervolgens leert onze rijschool jou de bijzondere verrichtingen. Bij de volgende stap maak je kennis met de ingewikkelde verkeerssituaties in Spaarndam. Tot slot zorgen we ervoor dat je vlot, veilig en zelfstandig kunt rijden. Next stop: het praktijkexamen!

Meld je aan voor een rijles in Spaarndam en haal je rijbewijs

Ben jij nog op zoek naar een rijschool in Spaarndam? Stop met zoeken. Plan een rijles in bij rijschool De Rijcoach. Stuur een e-mail naar info@rijcoach.com of bel onze autorijschool via 06-22527070. Wij zorgen dat jij straks vol vertrouwen je rijbewijs kunt halen. Benader onze autorijschool vandaag nog voor een autorijles in Spaarndam!