juni 14, 2017

Rijschool Santpoort

De autorijschool in de omgeving van Santpoort

Ben je in Santpoort op zoek naar een fijne autorijschool bij jou in de buurt? Maak dan kennis met rijschool De Rijcoach. Een rijles bij onze rijschool is leuk en leerzaam en wij zorgen ervoor dat je binnen no-time je autorijbewijs haalt. Zoek je hulp bij het behalen van je theorie examen? Ook dan kun je bij onze rijschool terecht. Maak snel een afspraak voor je eerste autorijles of kom meer te weten over onze autorijschool. Bel ons direct vanuit Santpoort via het nummer 06-22527070.

Onze autorijles in Santpoort in vier stappen

Alle leerlingen bij onze rijschool volgen een stappenplan met vier verschillende fases. Met de hulp van dit stappenplan, stomen we je helemaal klaar voor het behalen van je autorijbewijs. De eerste fase van een rijles is de motivatiefase. De instructeur zal tijdens deze fase de leerstof uitleggen en motiveren. De tweede fase, de demonstratiefase, bestaat uit het voordoen van het onderdeel. Vervolgens zal in de derde fase van een autorijles het onderdeel worden aangeleerd. De vierde fase van een rijles is het zelfstandig uitvoeren van de opdracht.

Theorie examen? Onze rijschool helpt bij de voorbereiding

Wil je je rijbewijs halen? Dan is het belangrijk dat je eerst slaagt voor je theorie examen. Wanneer je hulp nodig hebt bij het leren, kun je bij ons terecht voor de zogenaamde iTheorie. iTheorie is een eenvoudige methode om de stof van het theorie examen goed te oefenen. Wanneer je nog wat meer begeleiding kunt gebruiken, kun je jezelf altijd opgeven voor een theoriecursus in de omgeving van Santpoort. Op de manier ga je goed voorbereid je theorie examen in.

Rijschool Velserbroek

Eenvoudig je autorijbewijs halen met onze rijles

Ook leerlingen die wel wat extra aandacht, tijd of begeleiding kunnen gebruiken tijdens een autorijles, kunnen terecht bij autorijschool De Rijcoach. Wij hebben ons namelijk gespecialiseerd in het lesgeven van leerlingen met autisme, AD(H)D, faalangst, dyslexie en rijangst. Gedurende de lessen zul je les krijgen van dezelfde instructeur. Daarnaast zullen er vier verschillende stappen worden gevolgd, zodat jij gemakkelijk kunt slagen voor je rijbewijs. Tijdens de eerste stap wordt ervoor gezorgd dat je het voertuig helemaal beheerst. Vervolgens worden jou de bijzondere verrichtingen aangeleerd. De derde stap is het leren omgaan met moeilijke verkeerssituaties in de omgeving van Santpoort. De laatste stap betreft de voorbereiding op het examen en het halen van je rijbewijs.

Neem contact op met autorijschool De Rijcoach voor een rijles in Santpoort

Maak snel een afspraak met autorijschool De Rijcoach voor je eerste rijles in de omgeving van Santpoort. Je kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 06-22527070 of te mailen via info@rijcoach.com. Wij zullen je helemaal begeleiden, zodat jij je rijbewijs kunt halen. Plan dus snel je eerste autorijles in Santpoort!