juni 14, 2017

Rijschool Lisse

Haal je autorijbewijs bij autorijschool De Rijcoach in Lisse

Ben je op zoek naar een goede rijschool in de omgeving van Lisse? Wij van autorijschool De Rijcoach willen je graag begeleiden op weg naar je rijbewijs. Tijdens een fijne rijles leer je alles over autorijden en de verkeersregels. Ook bij het behalen van je theorie examen kun je rekenen op onze steun en hulp. Wens je meer informatie over onze rijschool of wil je direct een afspraak maken voor een eerste autorijles? Bel ons dan vanuit Lisse 06-22527070.

De vier fases gedurende een autorijles in Lisse

Wanneer je bij autorijschool De Rijcoach terecht komt, volg je een vierstappenplan dat je helpt je autorijbewijs te halen. Iedere rijles wordt deze structuur aangehouden. Je begint in de eerste fase van de autorijles met een uitleg en motivatie van de leerstof. Vervolgens wordt de opdracht door de instructeur gedemonstreerd. Daarna is het aan jou de taak om het onderdeel zelf uit te voeren tijdens de rijles. Tijdens fase 4 van de rijles moet je de rijtaak zelfstandig kunnen uitvoeren tijdens je autorijles.

Hulp bij je theorie examen van onze autorijschool

Alvorens je mag meedoen aan het praktijkexamen, moet je je theorie examen hebben gehaald. Heb je behoefte aan hulp bij het oefenen van je theorie examen? Onze autorijschool biedt je het programma iTheorie. Een makkelijke manier om voor je theorie examen te oefenen. Lukt het na het gebruik van dit programma nog steeds niet goed om je theorie examen te halen? Geef je dan op voor een theoriecursus in de omgeving van Lisse. Op deze manier ga je goed voorbereid je theorie examen in.

Rijschool Lisse

Haal je autorijbewijs met de hulp van onze rijles

Kun je wel wat extra tijd, ondersteuning of begeleiding gebruiken tijdens een rijles? Autorijschool De Rijcoach wil graag helpen, wij zijn namelijk gespecialiseerd in het helpen van leerlingen met dyslexie, faalangst, rijangst, AD(H)D en autisme. Onze rijschool richt een autorijles, wanneer jij dit wenst, helemaal in naar jouw wensen. Wij zorgen ervoor dat je altijd dezelfde instructeur krijgt en dat je tijdens de rijles het stappenplan volgt voor een goede structuur. De eerste stap behelst de beheersing van het voertuig. Tijdens de tweede stap leer je de bijzondere verrichtingen. Tevens leer je omgaan met lastige verkeerssituaties in de omgeving van Lisse tijdens de derde stap. Ten slotte word je verder klaargestoomd voor het behalen van je rijbewijs.

Maak een afspraak voor een rijles in Lisse

Maak kennis met onze rijschool of maak direct een afspraak voor een eerste rijles in Lisse. Je kunt onze rijschool telefonisch bereiken via het nummer 06-22527070. Mailen kan naar info@rijcoach.com. Wij coachen je graag vanaf de eerste autorijles bij onze rijschool tot het halen van je autorijbewijs in Lisse!