15 juni 2017

Rijbewijs

Behoefte aan een rijbewijs?

Wil jij graag je rijbewijs halen? Schakel hiervoor rijschool De Rijcoach in. Wij bieden rijles aan in de regio Kennemerland en Amsterdam. Elke les zit je naast dezelfde instructeur in dezelfde auto. Onze lesmethode verloopt stapsgewijs. Daarnaast helpen wij jou voor te bereiden op het theorie examen. Je bereikt onze rijschool door te bellen naar 06-22527070. Wij helpen jou op een leuke, leerzame en snelle manier aan dat rijbewijs!

In vier fases naar je rijbewijs

Onze rijlessen zijn opgedeeld in vier duidelijke fases:

  1. Eerst leggen wij een handeling uitvoerig aan je uit (motivatiefase)
  2. Dan laten we zien hoe deze uitgevoerd moet worden (demonstratiefase)
  3. Vervolgens mag je de handeling zelf uitvoeren op aanwijzingen (mentorfase)
  4. Tot slot mag je volledig zelfstandig rijden, zonder aanwijzingen (correctorfase)

In de mentorfase geeft de instructeur je al stap voor stap minder aanwijzingen. Zo leer je rustig de handeling in fase 4 eigenhandig en naar behoren uit te voeren.

Rijbewijs

De vier stappen van ons lesplan

Niet alleen onze lessen zijn opgedeeld in 4 fasen. Ook ons complete lesplan is op te delen in 4 stappen:

  1. Basis voertuigbeheersing (gas geven, remmen, schakelen)
  2. Bijzondere verrichtingen (keren, stoppen, parkeren)
  3. Ingewikkelde verkeerssituaties (drukke kruispunten)
  4. Zelfstandig rijden (als voorbereiding op het praktijkexamen)

Volgens deze stapsgewijze methode leer je vlot, veilig en zelfstandig auto te rijden. Dit lesplan werkt voor iedereen. Ook leerlingen met autisme, AD(H)D, dyslexie, faalangst of bijvoorbeeld rijangst vinden in deze aanpak de juiste rust, tijd en begeleiding die zij nodig hebben. Na elke les wordt op de (digitale) les-instructiekaart bijgehouden welke onderwerpen behandeld zijn en tot op welk niveau ze beheerst worden. Lijkt jou dit ook wel wat? Meld je aan voor een rijles bij De Rijcoach.

Wil je een rijbewijs? Haal dan het theorie én het praktijkexamen

Als je je rijbewijs wilt halen moet je zowel slagen voor het theorie examen als voor het praktijkexamen. Je mag pas op voor het praktijkexamen als je het theorie examen gehaald hebt. Wil jij in het leren van de verkeersregels wat ondersteund worden? Bij De Rijcoach kun je zelf bepalen wat je wenst. Kies bijvoorbeeld een lespakket van iTheorie. Behoef jij meer begeleiding? Meld je dan aan voor een gezellige en interactieve theoriecursus. Individueel leren kan natuurlijk ook. Wij informeren je graag over alle mogelijkheden.

Haal via ons jouw rijbewijs!

Wij helpen jou graag op een leuke, leerzame en snelle manier aan het rijbewijs. Meld je aan bij De Rijcoach door een mail te sturen naar info@rijcoach.com. Bellen kan naar 06-22527070. Via rijschool De Rijcoach heb jij in no time dat felbegeerde rijbewijs in the pocket!