De Rijcoach

"autorijden is voorbereiden”

Rob Nijdam

Eigenaar

Sezer

Rijcoach

Sonja Sikkes

Support

Vacature

Rijcoach

Wie is de Rijcoach?

VOEL JE THUIS BIJ DE RIJCOACH
Hierbij nodigen wij jou uit om de meest recente recensies te lezen op RIJSCHOOLSCORE, op GOOGLE review en op onze homepage helemaal onderaan WAT OUD-LEERLINGEN ZEGGEN”. Zeker weten dat ook jij je thuis voelt bij ons.

ONZE AANPAK
Tijdens je rijopleiding bouwen we meerdere toetsmomenten in.
Zo krijg je te maken met verschillende instructeurs naast je. Voordeel is dat je je meer op je gemak voelt met die onbekende examinator naast je op je examen.

RIJLES GEBIED
Wij geven rijles in de regio Zuid Kennemerland en Amsterdam.

SPECIALISATIE
Onze rijschool is ook een erkende rijschool met oog voor autisme en AD(H)D, faalangst en rijangst. In het kort; iedereen kan bij ons zijn autorijbewijs halen al duurt het soms wat langer.

COACHEN NAAR VEILIG RIJDEN
Wij leren je rijdend zelfvertrouwen op te bouwen door ruimte te geven in het maken van fouten. Van fouten leer je door zelf te analyseren wat er niet goed ging en hoe het beter kan.

DIGITAAL INSCHRIJFFORMULIER en DE KLEINE LETTERTJES
Hier kan je het digitale inschrijfformulier invullen en de algemene voorwaarden doorlezen. Onderaan deze pagina de privacy verklaring en de CBR examenvoorwaarden. Lees maar door, is allemaal niet zo spannend maar wel goed om te weten.

Algemene voorwaarden

Een cursist van de Rijcoach.com en/of diens ouders/verzorgers wordt/worden geacht kennis te hebben genomen van de Algemene Voorwaarden Rijcoach.

Privacy verklaring

RIJCOACH.COM is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in onze Privacyverklaring.

CBR examenvoorwaarden

De aanvrager van een examen wordt geacht voorafgaand aan de aanvraag kennis te hebben genomen van de examenvoorwaarden van het CBR.