TEAM

Rob Nijdam

Eigenaar en Rijcoach

Radja Autar

Rijcoach

Sonja Sikkes

Support

Sezer

Rijcoach

HET TEAM
Wij zijn iedere dag met veel plezier bezig om leerlingen rijonderwijs te geven met als doel dat je overal veilig aan het verkeer kan deelnemen, ook zonder ons. We coachen je naar je rijbewijs. En we wisselen ervaringen uit met andere rijscholen die ook die filosofie uitdragen. Dat levert jou de volgende voordelen op: 

– proefexamen(s) rijden bij een andere instructeur
– vervangende instructeur bij ziekte en vakanties
– uitwisseling van ervaringen
– geen of korte wachtlijsten

VOEL JE THUIS BIJ DE RIJCOACH
Hierbij nodigen wij jou uit om de meest recente recensies te lezen op RIJSCHOOLSCORE.  Onderaan, op de homepage WAT OUD-LEERLINGEN ZEGGEN” van wat langer geleden. Zeker weten dat ook jij je thuis voelt bij de RIJCOACH

RIJLES GEBIED
Wij geven rijles in de regio Zuid Kennemerland en Amsterdam.

SPECIALISATIE
Onze rijschool is ook een erkende rijschool met oog voor autisme en AD(H)D, faalangst en rijangst. In het kort; iedereen kan bij ons zijn autorijbewijs halen al duurt het soms wat langer. 

COACHEN NAAR VEILIG RIJDEN
Wij leren je rijdend zelfvertrouwen op te bouwen door ruimte te geven in het maken van fouten. Van fouten leer je door zelf te analyseren wat er niet goed ging en hoe het beter kan. 

Algemene voorwaarden

Een cursist van de Rijcoach.com en/of diens ouders/verzorgers wordt/worden geacht kennis te hebben genomen van de Algemene Voorwaarden Rijcoach.

Privacy verklaring

RIJCOACH.COM is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in onze Privacyverklaring.

CBR examenvoorwaarden

De aanvrager van een examen wordt geacht voorafgaand aan de aanvraag kennis te hebben genomen van de examenvoorwaarden van het CBR.

Lesovereenkomst

Download onze lesovereenkomst 2021