14 juni 2017

Autorijschool de Rijcoach

Autorijschool

Op zoek naar een autorijschool?

Ben jij op zoek naar een fijne autorijschool? Maak kennis met De Rijcoach. Wij bieden rijles aan in de regio Kennemerland en Amsterdam. Jouw rijles begint en eindigt bij jou thuis. Ook zit je steeds in dezelfde auto met dezelfde rijinstructeur. Bovendien staan onze rijlessen bekend als leuk, leerzaam en snel. Wij hanteren daarnaast een heldere en stapsgewijze lesmethode en bieden begeleiding voor het theorie examen. Daarmee bezit jij straks in no time je rijbewijs. Benader onze autorijschool door te bellen naar 06-22527070.

De lesmethode van onze autorijschool

Onze rijlessen bestaan uit 4 verschillende fases. Deze verlopen als volgt:

  1. Motivatiefase: een bepaalde handeling wordt uitvoerig aan je uitgelegd
  2. Demonstratiefase: de rijinstructeur voert de besproken handeling uit
  3. Mentorfase: je mag de handeling zelf uitvoeren (op aanwijzingen)
  4. Correctorfase: je rijdt volledig zelfstandig, zonder aanwijzingen
Autorijschool

Onze instructeur geeft je in de mentorfase stapje voor stapje steeds minder aanwijzingen. Dat maakt dat je optimaal voorbereid bent om de handeling in fase 4 naar behoren uit te voeren.

Zo ziet ons lesplan eruit

Wij bieden bovendien een passend leerplan aan voor elke leerling. Ook leerlingen met autisme, AD(H)D, dyslexie, faalangst en rijangst kunnen prima bij ons terecht. Het zijn namelijk niet alleen de individuele lessen die stapsgewijs verlopen, Ons gehele lesplan is in fases opgedeeld. Na elke les wordt op de les-instructiekaart (digitaal) bijgehouden welke onderwerpen behandeld zijn en tot op welk niveau ze worden beheerst. Hierdoor kunnen we elke leerling precies de benodigde aandacht en tijd geven. Volgens de volgende 4 stappen leren we jou vlot, veilig en zelfstandig autorijden. Wij leren jou:

  1. Basis voertuigbeheersing (gas geven, remmen, schakelen)
  2. Bijzondere verrichtingen (keren, stoppen, parkeren)
  3. Ingewikkelde verkeerssituaties (drukke kruispunten)
  4. Zelfstandig te rijden (voorbereiding op het examen)

Theorie leren via onze autorijschool

Autorijschool De Rijcoach helpt jou graag bij het leren van de theorie. Oefen de behandelde theorie bijvoorbeeld middels ons digitale leersysteem iTheorie. Heb jij hier geen interesse in en wil je eigenhandig de stof leren? Dat mag natuurlijk ook. Wil je daarnaast juist nog wat extra begeleid worden? Vraag ons dan naar de mogelijkheden een theoriecursus te volgen.

Maak een afspraak met onze autorijschool

Dat betekent dat jijĀ  jouw autorijschool hebt gevonden! De rijinstructeur van De Rijcoach kijkt nu al uit naar jullie kennismaking. Maak een afspraak met ons door een mail te sturen naar info@rijcoach.com. Bellen kan naar 06-22527070. Via autorijschool De Rijcoach heb jij straks snel, plezierig en professioneel jouw rijbewijs in the pocket!